onsdag 3 augusti 2011

Fortsättning..

Det verkar ju som det här med funkar.. Så härmed flyttar jag väl över fortsättningen av min blogg hit istället.
Solen värmer ju gott idag med. Härligt! Milou har tappat en del tänder nu. Märks på många sätt för han har varit som en alligator på oss. Kent får nog skylla sig lite själv eftersom han gillar att retas men Milou har varit ettrigare än någonsin det sista veckorna. igår såg jag att han tappat flera av framtänderna. Speciellt i underkäken. Och det tittar fram nya små nu. Han har gnagt på sitt märgben varje dag så det har nog hjälpt till. Samtidigt så är han inte så glad i att äta emellanåt som han brukar. Så nu har vi dragit ner till 2 mål om dagen o sen får det stå i skålen. Han går och äter lite i taget men verkar funka ganska bra. favoritgodiset är i allafall fortfarande ost! han skulle nog göra nästan vad som helst för en liten ostbit! helt tossig om han vet att jag har lite ost i närheten. Nackdelen är väl att man får passa på sina ostmackor! 
verkar som han kommit in i en ny testfas el något. Han hoppar upp i soffan nu så den och soffbordet är inget som är skyddat längre! han sträcker sig efter allt han kan komma åt!! Igår kom jag tom på honom att stå med tassarna vid köksbordet o sträcka sig efter husses middag!
Han stjäl som en liten korp!!
Samtidigt så är han lugnare om man försöker smita in på toa el ta en dusch. Blir inte hysterisk om jag åker handlar o ch han måste stanna hemma med husse. Vi har tom gått ut korta stunder med tex soporna och han har inte "gråtit" halvt ihjäl sig. Det känns bra för då kommer säkert resten att fungera med framöver.
Häromdagen var vi på en liten promenad till posten . På vägen hem mötte vi en lite äldre stor vovve som var väldigt glad i valpar. Hon var så lugn o fin mot Milou så de fick leka på gångvägen och gräsmattan där vi gick en stund. Till vissa cyklisters förtret.. *S* Men så kom det en liten terrier med som han fick hälsa på. Han var sååå lycklig! Fick tips om att det tydligen fanns rastgårdar för hundar inhängnat ovanför där vi bor.
 Så jag ska försöka leta runt lite nån dag för att se hur det ser ut. 
Kanske han kan få ngn kompis där  när han växer till sig lite.
Sitter och väntar på att få komma till tvättstugan. Jag har ett täcke som envisas med att samla på sig så mkt vatten i min maskin att inte centrifugen vill gå runt. Blir troligen för mkt obalans.
Så nu ska jag se hur det nya systemet funkar. Har ju inte varit där sedan de gjorde ombyggnaden förra året. Nu är det bokningssytem via datorn. Så jag hoppas jag fixar ut det ! *S*
Ska se om jag kan lägga in en länk på sidan här till min gamla blogg och min hemsida som tyvärr just nu är väldigt dåligt uppdaterad.. Ska försöka ta tag i den med igen nu till hösten. Men som sagt.. Milou växer med och jag försöker ta tag i lite mer ordentlig träning där..

Ha det så gott alla!








2 kommentarer:

  1. Du var mig en rastlös själ. Nu ger du ju bara mera jobb åt mig :o , nu måste jag ju gå in och ändra din länk ;) . Jag själv är nöjd med bloggplatsen, provade med blogspot men kom fram till att den är alldeles för invecklad för att jag skall orka hålla på med den. Så jag tog den enklare bloggplatsen istället.

    Men jag förstår inte vad du menar med att ladda upp bilderna från datorn. Jag var då tvungen att ladda upp på photobucket och därifrån ta dom till blogspot när jag provade, för att få dom att synas. På bloggplatsen räcker det att man laddar upp dom på deras server och sen bara hämta dom därifrån.

    På tal om ostälskande hundar, tror alla hundar gör det. Kommer ihåg våran första collie som matades ganska friskt med ost ;) . Han fick i små bitar, och en gång funderade vi på varför hans kinder vart rundare. Ja, då hade han sparat all ost i kinderna, när han inte fick mer började han tugga på det sen.

    Kramizzar
    Marketta

    PS: Kolla om det finns möjlighet att skriva kommentar och skicka den som Namn/Url. Dom alternativen som finns nu är inga som jag egentligen vill använda. Eller jag kan bara använda google-alternativet. Men den länkar till den bloggen som jag försökte på.

    SvaraRadera
  2. Marketta!
    Jag börjar ana vad du menar med komplicerat! ha ha!! jag som var så nöjd med att kommit så här långt! Du är bara för goo! =) Ska kolla över kommentarslänkarna.. Ser inget namn /url..

    SvaraRadera